Wat wij doen

Studio Vondst staat bekend om haar unieke en herkenbare stijl. Een packaging design studio vanuit een illustratieve benadering.

Elk merk heeft een verhaal. Een unieke waarde, een potentieel om iets bijzonders van te maken. Dat koestert Studio Vondst in haar visuele zoektocht. Uiteindelijk komt alles samen in het eindproduct, dat opvalt vanwege een specifieke en eigengereide stijl.

“In elk verhaal of product schuilt een ruwe diamant die wij polijsten.”

Vanuit de sterke connectie met klanten zoekt Studio Vondst naar de diepere laag om een project zo succesvol mogelijk te maken. Communicatie met Studio Vondst is helder, eerlijk en eenvoudig: precies waar het op staat.

Duurzaamheid

Verantwoord design gaat verder dan wat nu de trend is. Duurzaamheid is meer dan aan packaging design een ‘green-look’ geven. Daarom werkt Studio Vondst het liefst met merken en leveranciers die de focus leggen op duurzaamheid en duurzame groei. Samen maken wij design dat jarenlang meekan.

Co-op

Wanneer het nodig of gewenst is werkt Studio Vondst samen met andere professionals. Daarbij kan gedacht worden aan experts op het gebied van merkstrategie, 3D packaging designer, copywriters, producenten, foodstylisten of fotografen.

Mentorschap – Vondst Academy

Maken, creëren, delen, leren en geven. Dat doen wij dagelijks. Elk jaar begeleidt Studio Vondst stagiaires die willen leren over brand & packaging design, illustratie en ondernemen. We worden blij van studenten die graag toegepast werken, conceptueel kunnen denken en een positieve houding hebben. Studio Vondst gelooft in win-win situaties. Is er een klik en geloof jij dat Studio Vondst je plek is? Laat dan van je horen.