Thirza Kok - Studio Vondst - foto door Anouschka Canters

Over

In 2014 heb ik Studio Vondst opgericht en combineer illustratie met vormgeving. Na een opleiding Illustration Design aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht heb ik in 2012-2013 een postgraduate Brand & Packaging design gevolgd in Gent. Na deze studies heb ik 4 jaar ervaring opgouwd bij diverse packaging design bureaus als Prouddesign, dBOD en Vbat in Amsterdam. Sinds 2018 werk ik volledig als zelfstandig ondernemer vanuit mijn eigen studio. Ik ben een creatieve conceptdenker en heb een krachtige beeldtaal. Ik blaas graag leven in mijn werk met speelse details. Mijn werk is toegankelijk en professioneel en het liefst een tikkeltje brutaal.

Mijn idealen op het gebied van duurzaamheid vormen een drive die zowel in mijn prive leven als in mijn werk terug blijft komen. Ik krijg een kwispelstaart als ik mijn talent kan combineren met projecten die de wereld een beetje mooier maken.

Mijn naam is Thirza Kok, ik woon en werk in Amsterdam.

Volg mij op Linkedin en Instagram

Meer weten? Bel mij voor een kop koffie! Vind ik leuk.

 

Portretfoto: Wouter Zaalberg 

Foto van boven: Anouschka Canters