Diensten

Illustratie icoon - Studio Vondst

Illustratie

Illustraties zijn een sterk communicatiemiddel, zeker in een samenleving waar beeld belangrijk is. Je ziet ze overal terug. Met een tekening kun je iedereen bereiken en overtuigen. Studio Vondst snapt welke stijl en techniek een illustratie nodig heeft, maar vooral wat een product, bedrijf of persoon zoekt. Samen bekijken we hoe een illustratie goed geïntegreerd kan worden. Een passende illustratie kan het verschil maken. 

Bekijk hier voorbeelden.

Packaging Icoon - Studio Vondst

Packaging

Verpakkingen ontwerpen is één van mijn grootste liefdes. De magie van een verpakking is verbluffend. Packaging design zie ik als een mooie combinatie tussen illustratief ontwerp en branding. Het liefst in combinatie met een duurzame benadering. Daarin denk ik graag met je mee. De afgelopen jaren heb ik daarin samengewerkt met experts om zo tot de beste, meest duurzame oplossingen te kunnen komen. Laten we elkaar blij maken.

Bekijk hier de voorbeelden.

Branding Icoon - Studio Vondst

Branding

Een goede huisstijl is de basis van een professioneel bedrijf. Het vertelt wie je bent, waar je voor staat en geeft je identiteit. Door eigenheid val je op en blijf je onder de aandacht. Ik maak tastbaar wat jou drijft. Een passende uitstraling zorgt dat jouw klanten zien dat je serieus bent en zorg draagt voor wat je doet. Samen met diverse experts bied ik een volledig pakket. Ik creëer je logo, visitekaartje tot website en verpakking.

Bekijk hier de voorbeelden.