Diensten

Illustratie icoon - Studio Vondst

Illustratie

Illustratie versterkt je verhaal en is een leuk en krachtig communicatiemiddel. Als je erop let, zie je illustraties overal in terug. Het is populair bij jong en oud, kleine en grote bedrijven. Je kunt echt iedereen bereiken en overtuigen met een tekening. Heb je een idee of specifiek stijlverzoek? Laat het weten. Ik zorg dat het mooi integreert in het design en goed tot zijn recht komt. Bekijk hier voorbeelden.

Branding Icoon - Studio Vondst

Branding

Een goede huisstijl is de basis van een professioneel bedrijf. Het vertelt in een oogopslag wie je bent en waar je voor staat. Het geeft je identiteit. Door eigenheid val je op en blijf je onder de aandacht. Wat jou drijft maak ik tastbaar. Een passende uitstraling zorgt ervoor dat jouw klanten zien dat je serieus bent en zorg draagt voor wat je doet. Ik creeër je logo, visitekaartje tot website en verpakking, wat heb je nodig?
Bekijk hier de voorbeelden.

Packaging Icoon - Studio Vondst

Packaging

Packaging design is een van mijn grootste liefdes. De magie van een verpakking is verbluffend. Je ziet eerst het uiterlijk, pas later de inhoud. Je wordt bij het openen van een cadeau al lekker gemaakt wanneer de kadoverpakking er veelbelovend uitziet. Packaging design zie ik als een mooie combinatie tussen illustratief ontwerp en branding. Een stukje merkstrategie en vormgeving in één, het liefst ook nog in combinatie met duurzaamheid. Laten we elkaar blij maken.
Bekijk hier de voorbeelden.

Visie Icoon - Studio Vondst

Visie

De kracht van visuele communicatie is ongekend. Zonder woorden te gebruiken kun je toch duidelijk maken wat je wilt zeggen en is ook nog leuk om naar te kijken. Door middel van illustraties op maat, huisstijlen en packaging design vertaal ik jouw verhaal, of dat van je bedrijf of merk. Ik streef naar een manier van werken die goed is voor mens en milieu, goed voor het oog en het hart. Ik heb een positieve kijk op de wereld en maak daarom graag design met een subtiele glimlach. Illustratief ontwerp is voor mij de ultieme basis om ergens een positieve draai aan te geven. Daar waar mijn expertise ophoudt haal ik andere experts erbij om zo tot een zo treffend mogelijk reslutaat te komen. Dit doe ik met een netwerk van webdesigners, grafisch ontwerpers, industrieel ontwerpers, animatoren, copywriters en social media specialisten. Heb je een vraag of wens? Ik help je graag verder.

Missie icoon - Studio Vondst

Missie

Ik maak de wereld graag een beetje mooier.
De combinatie van illustratie en grafisch ontwerp zorgt voor goed gebalanceerd design.
Het speelse van illustraties en het strakke van grafisch ontwerp zorgen voor contrast dat samen toch een mooi geheel vormt. Ik besteed veel aandacht aan het doorgronden van de opdracht, daardoor krijg je unieke ontwerpen met kwaliteit. Kwaliteit behoudt zijn waarde. Ik creëer design dat lang meegaat. Ik help je met nadenken over de materiaalkeuzes, de juiste druktechniek of een slimme vouwtechniek.
Ik ontzorg en help je verder.